|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je úte čer 17, 2025 11:40 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
viktoska
|
Předmět příspěvku: Konektor k ventilátoru Napsal: sob úno 06, 2010 5:56 pm |
|
 |
Expert |
Registrován: sob led 10, 2009 6:54 pm Příspěvky: 270 Bydliště: Nový Bor
|
Potřebuji zástrčku k ventilátoru.Nevím jak je to u vašich miláčků ale u toho mého byl nějakej vyklepanej už když jsem ho kupoval.Bylo to opravovaný a zlobila mě klimoška.Nesepínal se někdy ventilátor.Tentokrát už se to vypálilo pořádně.Ventilátor ztichnul.Musel jsem konektor celý rozšrotovat,vytahat dráty,ohořelé konektory vyměnit a nastrkat to všechno do zásuvky po jednom.Zase to maká ale nemám dobrý pocit.On jak ten ventilátor vibruje,tak se to tam asi vždycky postupně vymele.
_________________ Renault 18 Turbo(asi už určitě pohřbené)
Renault 25 V6 Turbo(toho je fakt škoda...)
Renault 5 1.1 Five(lítá jako blázen)
Renault Safrane 3.0 V6ie RT(právě jsem se zamiloval)
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: čtv úno 18, 2010 10:14 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Model: phase I
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
určo mam
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
viktoska
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: ned úno 28, 2010 3:05 pm |
|
 |
Expert |
|
Ty Bóďo,napadlo mě...kontakty mám pevně propojené a stejně mi ventilátor 2x z deseti zapnutí nesepne hned napoprvé.Může to být taky v samotném ventilátoru?Jsou tam taky kontakty a budse tam i spousta plíšků a různých cinkrlátek.Měl jsi to někdy rozebraný?
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: ned úno 28, 2010 6:27 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
hele to nevim... měl jsem rozdělanejch několik ventilátorů, ale vždy jen kvůli čištění, nějak jsem to nezkoumal. každopádně vždy tam bylo asi kilo prachu.
možná by věděl MatesK
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
MatesK
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: ned úno 28, 2010 6:30 pm |
|
 |
2. Site Admin |
 |
Registrován: stř lis 07, 2007 10:04 pm Příspěvky: 1715 Bydliště: Praha
Rok výroby: 1995
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Úpravy: pořád něco...
Plány: cca. 400HP bych rád.
Auto snů: Už ho řídim voe!
|
Jo přesně tohle jsem měl. Postupně to došlo až na třeba 10 pokusů o nahození. Koupil jsem od Bódi ventilátor a je to OK. Určitě mám v plánu rozchodit ten starej, ale jelikož se na hovínko rozebírá, tak to bude trvat...
_________________ One Life Custom
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: ned úno 28, 2010 6:47 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
dyk se rozebira uplne v pohode 
|
|
Nahoru |
|
 |
MatesK
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: ned úno 28, 2010 7:13 pm |
|
 |
2. Site Admin |
 |
Registrován: stř lis 07, 2007 10:04 pm Příspěvky: 1715 Bydliště: Praha
Rok výroby: 1995
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Úpravy: pořád něco...
Plány: cca. 400HP bych rád.
Auto snů: Už ho řídim voe!
|
ale ne ho vyndat, ale rozbrat aby si videl na ty cívky pořádně 
_________________ One Life Custom
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: ned úno 28, 2010 7:29 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
dyk jo
|
|
Nahoru |
|
 |
karabina36
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: stř bře 03, 2010 7:25 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: pát kvě 09, 2008 6:10 pm Příspěvky: 193 Bydliště: BOŽI DAR
Úpravy: zmena sani
Plány: oprava celeho laku, nebo folie
Auto snů: už mam
|
je to jen tim konektorem,stači slabši kontakt pak se to hřeje a vypaluje 
|
|
Nahoru |
|
 |
viktoska
|
Předmět příspěvku: Re: Konektor k ventilátoru Napsal: pát bře 12, 2010 3:18 pm |
|
 |
Expert |
|
Já mám ale pocit,že to bude u mě přímo ve ventilátoru.Konektor jsem totiž celý rozebral,opravil a vyměnil jsem jednotlivé konektory a zasunul po jednom zpět.Kdyby to alespoň nějaký čas vůbec nezlobilo,tak by mě bylo jasné,že je to tím,že se to časem trochu vyklepe.Mě to ale zlobí úplně stejně.Na panelu zapnu AUTO ,v relátku to slyšitelně sepne a ventilátor nereaguje.Po vypnutí a dalším pokusu se to sepne.Všimnul jsem si i toho,že mám nějak opálené kontakty přímo v konektoru ventilátoru.Až bude čas a trochu víc teplo,tak ho vyndám a rád bych ho rozdělal.Proto mě i zajímá,jestli to jde v poho,abych nenadělal víc škody než užitku 
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|