|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je úte čer 17, 2025 11:24 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
mm100
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob lis 29, 2008 2:34 pm |
|
 |
Pokročilý |
Registrován: stř říj 15, 2008 5:15 am Příspěvky: 45 Bydliště: Praha
|
Bóďa píše: mm100 píše: Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám. Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu. ok. ten kryt je na vsechny verze, jenom u trilitra se musi vyriznout dole pruh na vejfuk, kterej je tam ale vylisovanej a naznacenej, ale to te trapit nemusi... ty pricny plasty tam bejt musej, jde o to, jestli je tam mas nebo ne. drzi na nich ten velkej spodni plast...
Takže poprosím jen o ten hlavní kryt motoru (plasty k uchycení tam už mám).
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob lis 29, 2008 3:42 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Model: phase I
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
mm100 píše: Bóďa píše: mm100 píše: Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám. Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu. ok. ten kryt je na vsechny verze, jenom u trilitra se musi vyriznout dole pruh na vejfuk, kterej je tam ale vylisovanej a naznacenej, ale to te trapit nemusi... ty pricny plasty tam bejt musej, jde o to, jestli je tam mas nebo ne. drzi na nich ten velkej spodni plast... Takže poprosím jen o ten hlavní kryt motoru (plasty k uchycení tam už mám). ok, ty plasty jsi kupoval u renaultu?
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
mm100
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob lis 29, 2008 3:53 pm |
|
 |
Pokročilý |
|
Bóďa píše: mm100 píše: Bóďa píše: mm100 píše: Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám. Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu. ok. ten kryt je na vsechny verze, jenom u trilitra se musi vyriznout dole pruh na vejfuk, kterej je tam ale vylisovanej a naznacenej, ale to te trapit nemusi... ty pricny plasty tam bejt musej, jde o to, jestli je tam mas nebo ne. drzi na nich ten velkej spodni plast... Takže poprosím jen o ten hlavní kryt motoru (plasty k uchycení tam už mám). ok, ty plasty jsi kupoval u renaultu?
Néééé, ty už tam byly 
|
|
Nahoru |
|
 |
mm100
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob lis 29, 2008 3:55 pm |
|
 |
Pokročilý |
|
mm100 píše: Bóďa píše: mm100 píše: Bóďa píše: mm100 píše: Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám. Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu. ok. ten kryt je na vsechny verze, jenom u trilitra se musi vyriznout dole pruh na vejfuk, kterej je tam ale vylisovanej a naznacenej, ale to te trapit nemusi... ty pricny plasty tam bejt musej, jde o to, jestli je tam mas nebo ne. drzi na nich ten velkej spodni plast... Takže poprosím jen o ten hlavní kryt motoru (plasty k uchycení tam už mám). ok, ty plasty jsi kupoval u renaultu? Néééé, ty už tam byly 
Teda abych byl přesný, v Renaultu mi řekli, že tam jsou už připravený. Poslal jsem soukromou zprávu.
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob lis 29, 2008 4:19 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
mm100 píše: mm100 píše: Bóďa píše: mm100 píše: Bóďa píše: mm100 píše: Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám. Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu. ok. ten kryt je na vsechny verze, jenom u trilitra se musi vyriznout dole pruh na vejfuk, kterej je tam ale vylisovanej a naznacenej, ale to te trapit nemusi... ty pricny plasty tam bejt musej, jde o to, jestli je tam mas nebo ne. drzi na nich ten velkej spodni plast... Takže poprosím jen o ten hlavní kryt motoru (plasty k uchycení tam už mám). ok, ty plasty jsi kupoval u renaultu? Néééé, ty už tam byly  Teda abych byl přesný, v Renaultu mi řekli, že tam jsou už připravený. Poslal jsem soukromou zprávu. origo tam ma bejt i ten kryt 
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
Pepe_5
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte pro 16, 2008 1:15 pm |
|
 |
Sedí tu furt.. |
Registrován: ned dub 06, 2008 8:04 pm Příspěvky: 125 Bydliště: Ostrava
|
Šlo by ještě, objednat spodní plastový kryt na Safrana 2,5td? Pokud by nebyl tak jakýkoliv jiný?
_________________ Škoda 120L 1985 - Liza
Škoda Forman 1993 - Meggie
Safrane 2,1 td 1994 - Homer
nyní Safrane 2,5 td 1996 - Homer II
|
|
Nahoru |
|
 |
Břízka
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát pro 19, 2008 10:23 pm |
|
 |
Mírně pokročilý |
Registrován: ned lis 02, 2008 9:44 pm Příspěvky: 16 Bydliště: Praha 9 - Letňany
|
Tak já se přidávám k objednávce toho zadního spoileru  , jestli je to stále aktuální? Díky
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob pro 20, 2008 12:01 am |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
Břízka píše: Tak já se přidávám k objednávce toho zadního spoileru  , jestli je to stále aktuální? Díky ok, beru na vědomí
oddělen OT, bylo ho víc, než původního tématu, pokračujte zde
|
|
Nahoru |
|
 |
Atilla
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob pro 20, 2008 7:40 pm |
|
 |
Sedí tu furt.. |
Registrován: úte pro 02, 2008 4:51 pm Příspěvky: 117 Bydliště: Beroun
Rok výroby: 1993
Motor: 123kW / 167PS 3,0 12v
Výbava: RXE, lpg
|
Rád bych se připojil k objednávce. Všechny tři kryty motoru a zadní spojler: ten je v jaké barve, lze zvolit (mám vínovou metlu)?
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob pro 20, 2008 8:49 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
Atilla píše: Rád bych se připojil k objednávce. Všechny tři kryty motoru a zadní spojler: ten je v jaké barve, lze zvolit (mám vínovou metlu)? ahoj, ok. neni v zadne barve, musis si ho nechat nalakovat.
|
|
Nahoru |
|
 |
Pepe_5
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned pro 21, 2008 8:31 pm |
|
 |
Sedí tu furt.. |
Registrován: ned dub 06, 2008 8:04 pm Příspěvky: 125 Bydliště: Ostrava
|
Bóďa píše: Atilla píše: Rád bych se připojil k objednávce. Všechny tři kryty motoru a zadní spojler: ten je v jaké barve, lze zvolit (mám vínovou metlu)? ahoj, ok. neni v zadne barve, musis si ho nechat nalakovat.
Dotaz: Kolik stojí ten zadní spojler?
_________________ Škoda 120L 1985 - Liza
Škoda Forman 1993 - Meggie
Safrane 2,1 td 1994 - Homer
nyní Safrane 2,5 td 1996 - Homer II
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned pro 21, 2008 11:02 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
Pepe_5 píše: Bóďa píše: Atilla píše: Rád bych se připojil k objednávce. Všechny tři kryty motoru a zadní spojler: ten je v jaké barve, lze zvolit (mám vínovou metlu)? ahoj, ok. neni v zadne barve, musis si ho nechat nalakovat. Dotaz: Kolik stojí ten zadní spojler? vsechno je to psano na predchozi strance. 90 zlotych, coz je asi 700,-.
|
|
Nahoru |
|
 |
safrane26
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob pro 27, 2008 10:19 pm |
|
 |
Sedí tu furt.. |
 |
Registrován: pon srp 11, 2008 11:28 am Příspěvky: 132 Bydliště: Praha 4
Rok výroby: 1994
Motor: 79kW / 107PS 2,2 i
Výbava: 2.0i RN
Úpravy: 17"
Plány: sříknout prahy do barvy karoserie + zrcátka, K&N filtr, podvozek
Auto snů: Renault SAFRANE Baccara BiTurbo
|
ahoj muzu kdystak taky zadní spojler? Je to tedle spoiler?  A jak bude platba?
_________________ Můj pocit je SAFRANE
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned pro 28, 2008 6:23 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
safrane26 píše: ahoj muzu kdystak taky zadní spojler? Je to tedle spoiler?  A jak bude platba? jo, je to on. pocita s tebou. platba bude predem s tim, ze pripadny preplatky nebo nedoplatky se vyresej pri predani.
|
|
Nahoru |
|
 |
Břízka
|
Předmět příspěvku: Napsal: stř led 21, 2009 10:05 pm |
|
 |
Mírně pokročilý |
Registrován: ned lis 02, 2008 9:44 pm Příspěvky: 16 Bydliště: Praha 9 - Letňany
|
čauwes, jak to vypadá s tím spoilerem???
|
|
Nahoru |
|
 |