|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je úte čer 17, 2025 9:41 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: POZOR OBJEDNÁVKA Z ALLEGRA Napsal: stř lis 19, 2008 8:43 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Model: phase I
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
ahojte, potreboval bych teda vedet, kdo co chce, jde o ty spojlery atd. co bych jeste doporucil tak jsou plasty pod motor, ten velkej plast pod motor tam vyjde na cca 80 zlotych coz je asi 600,- a tady v cechach stoji kolem 1600,-. maj tam i ty pricny plasty co drzej ten velkej plast, to vyjde kolem 30 zlotych coz je asi 210,- , v cechach se to v replice dlouho neprodavalo a ted to maj na kelly za 500,- . dale bocni blinkry na phase 1, tam vyjdou kolem 80 zlotych za kus a tady chtej minimalne 1000,-. skla svetel na phase 1 za 30 zlotych. spojlery jsou za 90 zlotych.
takze piste kdo co chcete, at to objedname naraz, bude to pres Ivanovyho kamarada, takze by to melo byt ok. penize teda budou potreba predem a potom mu taky musime dat neco za zprostredkovani, ale kdyz se o to rozdelime tak to nebude moc...
prosim co nejdriv, at se muzem domluvit
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
Amstafek
|
Předmět příspěvku: Napsal: stř lis 19, 2008 9:53 pm |
|
 |
Pisálek.. |
Registrován: ned říj 28, 2007 1:55 pm Příspěvky: 90 Bydliště: Praha
|
Já mám zájem jen o ten spoiler  . Ok. PS : Jo a Bo'ďo, budou se dělat ty narazníky biturba???
|
|
Nahoru |
|
 |
hejlák
|
Předmět příspěvku: Napsal: stř lis 19, 2008 11:26 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: pon kvě 12, 2008 1:01 pm Příspěvky: 605 Bydliště: Brno
Rok výroby: 1995
Motor: 65kW / 88PS 2,1 dT
Výbava: Alizé +
Auto snů: Biturbo, Clio V6
|
No já bych bral určitě minimálně ten blinkr (pravej ze strany řidiče).
Co je s nárazníkama z biturba? Zaspal jsem něco, když jsem byl v Senegalu? 
|
|
Nahoru |
|
 |
Max900R
|
Předmět příspěvku: Napsal: čtv lis 20, 2008 12:40 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: stř kvě 23, 2007 6:29 am Příspěvky: 1459 Bydliště: Kozlov [JI]
Rok výroby: 1994
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Úpravy: Fólie, postranní lišty phII.
Plány: Denní svícení.
Auto snů: Shelby Cobra 427, Safrane Biturbo.
|
Já bych chtěl ostřikovače světel pokud budou...
_________________ Ford Granada 2.8 GL MK2/1 '81 čeká na renovaci R Safrane 2.2 Si RT '95 - prodáno a zbouráno R Safrane 3.0 RXE '94 - prodáno a zpět v garáži R Safrane 3.0 Baccara Biturbo quadra '94 - v provozu R 19 cabrio '96 - v provozu -------------------------------------------------------- Kawasaki GPz 900 R '84 - v provozu
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát lis 21, 2008 12:13 am |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
uz sem psal 2x a 2x mi to spadlo  a uz me to nebavi.... takze narazniky delat nebudu, je mozny ze bysme mohli udelat kopie, respektive nechat udelat, moc za to nechtej, ale ted to vubec neplanuju.
ostrikovace asi ne hele, to sezenes normalne tady ne? ptal ses blondaku? protoze vis co, jako kdyby to mel nekdo od koho budem brat ty dily tak klidne, ale jenom pro ostrikovace aby ten clovek jezdil buhvi kam....
se spojlerem i blinkrem pocitam
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
Amstafek
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát lis 21, 2008 12:25 am |
|
 |
Pisálek.. |
Registrován: ned říj 28, 2007 1:55 pm Příspěvky: 90 Bydliště: Praha
|
|
Nahoru |
|
 |
mm100
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned lis 23, 2008 12:37 am |
|
 |
Pokročilý |
Registrován: stř říj 15, 2008 5:15 am Příspěvky: 45 Bydliště: Praha
|
Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám.
Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu.
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned lis 23, 2008 1:05 am |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
mm100 píše: Vzal bych dolní kryt motoru, teda jestli mi to půjde montovat na mou verzi s automatem (snad se kryty podle toho neliší). Ale jestli musím mít i ty příčný plasty nevím, jak poznám. Bóďo, jak jste se rozhodli s výfukem? Potřebuju to už vědět - no řekněme nejvýš v pondělí, max. úterý dopoledne, abychom se případně dohodli a já mohl v servisu při předání auta rovnou objednat výměnu. ok. ten kryt je na vsechny verze, jenom u trilitra se musi vyriznout dole pruh na vejfuk, kterej je tam ale vylisovanej a naznacenej, ale to te trapit nemusi... ty pricny plasty tam bejt musej, jde o to, jestli je tam mas nebo ne. drzi na nich ten velkej spodni plast...
|
|
Nahoru |
|
 |
ToJa
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned lis 23, 2008 8:31 pm |
|
 |
Expert |
Registrován: čtv říj 25, 2007 3:30 pm Příspěvky: 273 Bydliště: Hluk
Rok výroby: 1993
Motor: 123kW / 167PS 3,0 12v
Výbava: Quadra
|
Takze ten kryt de pouzit i na 3L ja mel za to ze kdyz sou tam svody by se to muselo skoro rozpulit
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon lis 24, 2008 5:15 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
ToJa píše: Takze ten kryt de pouzit i na 3L ja mel za to ze kdyz sou tam svody by se to muselo skoro rozpulit svody tomu nevadej, vadi tomu ta trubka od prednich svodu... a jo, kdyz se to vyrizne tak je to skoro na pulku... ale je to na to delany takze nehrozi prasknuti nebo podobne
|
|
Nahoru |
|
 |
ToJa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon lis 24, 2008 6:28 pm |
|
 |
Expert |
Registrován: čtv říj 25, 2007 3:30 pm Příspěvky: 273 Bydliště: Hluk
Rok výroby: 1993
Motor: 123kW / 167PS 3,0 12v
Výbava: Quadra
|
Bóďa píše: ToJa píše: Takze ten kryt de pouzit i na 3L ja mel za to ze kdyz sou tam svody by se to muselo skoro rozpulit svody tomu nevadej, vadi tomu ta trubka od prednich svodu... a jo, kdyz se to vyrizne tak je to skoro na pulku... ale je to na to delany takze nehrozi prasknuti nebo podobne Jo jasne trubka,na Lagu to asi nepude ze?
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon lis 24, 2008 6:31 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
ToJa píše: Bóďa píše: ToJa píše: Takze ten kryt de pouzit i na 3L ja mel za to ze kdyz sou tam svody by se to muselo skoro rozpulit svody tomu nevadej, vadi tomu ta trubka od prednich svodu... a jo, kdyz se to vyrizne tak je to skoro na pulku... ale je to na to delany takze nehrozi prasknuti nebo podobne Jo jasne trubka,na Lagu to asi nepude ze? to asi ne no
|
|
Nahoru |
|
 |
Max900R
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon lis 24, 2008 10:32 pm |
|
 |
Expert |
 |
|
Bóďa píše: uz sem psal 2x a 2x mi to spadlo  a uz me to nebavi.... takze narazniky delat nebudu, je mozny ze bysme mohli udelat kopie, respektive nechat udelat, moc za to nechtej, ale ted to vubec neplanuju. ostrikovace asi ne hele, to sezenes normalne tady ne? ptal ses blondaku? protoze vis co, jako kdyby to mel nekdo od koho budem brat ty dily tak klidne, ale jenom pro ostrikovace aby ten clovek jezdil buhvi kam.... se spojlerem i blinkrem pocitam
Ne no to je jasné, pokud budou, tak je beru. Pokud ne, tak nic. U Blonďáků jsem sehnal jeden,druhý neměli. Ale teď jsem se už dllouho neptal. Tekly mi oba, ten jeden od Blonďáků jsem vyměnil a zdá se být OK. Je to debilně udělané, že tam není žádný ventil, protože když to teče, tak vyteče všechna kapalina i pro ostřikovače skel... :-/ a to teď v tom hnusu není nic moc...
_________________ Ford Granada 2.8 GL MK2/1 '81 čeká na renovaci R Safrane 2.2 Si RT '95 - prodáno a zbouráno R Safrane 3.0 RXE '94 - prodáno a zpět v garáži R Safrane 3.0 Baccara Biturbo quadra '94 - v provozu R 19 cabrio '96 - v provozu -------------------------------------------------------- Kawasaki GPz 900 R '84 - v provozu
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: stř lis 26, 2008 5:05 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
Max900R píše: Bóďa píše: uz sem psal 2x a 2x mi to spadlo  a uz me to nebavi.... takze narazniky delat nebudu, je mozny ze bysme mohli udelat kopie, respektive nechat udelat, moc za to nechtej, ale ted to vubec neplanuju. ostrikovace asi ne hele, to sezenes normalne tady ne? ptal ses blondaku? protoze vis co, jako kdyby to mel nekdo od koho budem brat ty dily tak klidne, ale jenom pro ostrikovace aby ten clovek jezdil buhvi kam.... se spojlerem i blinkrem pocitam Ne no to je jasné, pokud budou, tak je beru. Pokud ne, tak nic. U Blonďáků jsem sehnal jeden,druhý neměli. Ale teď jsem se už dllouho neptal. Tekly mi oba, ten jeden od Blonďáků jsem vyměnil a zdá se být OK. Je to debilně udělané, že tam není žádný ventil, protože když to teče, tak vyteče všechna kapalina i pro ostřikovače skel... :-/ a to teď v tom hnusu není nic moc... je to sice prasečina, ale pokud ti tecou a nemuzes sehnat jinej tak je provizorně proste zaslep (do hadic narvi srouby a utahni motexou) at ti jdou aspon ostrikovace skel... protoze do ty nadobky ostrikovacu se toho vejde fakt hodně hodně a kdyz ti to vsechno vyteče tak fakt pech...
|
|
Nahoru |
|
 |
Max900R
|
Předmět příspěvku: Napsal: stř lis 26, 2008 11:13 pm |
|
 |
Expert |
 |
|
Bóďa píše: Max900R píše: Bóďa píše: uz sem psal 2x a 2x mi to spadlo  a uz me to nebavi.... takze narazniky delat nebudu, je mozny ze bysme mohli udelat kopie, respektive nechat udelat, moc za to nechtej, ale ted to vubec neplanuju. ostrikovace asi ne hele, to sezenes normalne tady ne? ptal ses blondaku? protoze vis co, jako kdyby to mel nekdo od koho budem brat ty dily tak klidne, ale jenom pro ostrikovace aby ten clovek jezdil buhvi kam.... se spojlerem i blinkrem pocitam Ne no to je jasné, pokud budou, tak je beru. Pokud ne, tak nic. U Blonďáků jsem sehnal jeden,druhý neměli. Ale teď jsem se už dllouho neptal. Tekly mi oba, ten jeden od Blonďáků jsem vyměnil a zdá se být OK. Je to debilně udělané, že tam není žádný ventil, protože když to teče, tak vyteče všechna kapalina i pro ostřikovače skel... :-/ a to teď v tom hnusu není nic moc... je to sice prasečina, ale pokud ti tecou a nemuzes sehnat jinej tak je provizorně proste zaslep (do hadic narvi srouby a utahni motexou) at ti jdou aspon ostrikovace skel... protoze do ty nadobky ostrikovacu se toho vejde fakt hodně hodně a kdyz ti to vsechno vyteče tak fakt pech...
jj,tak jsem to mel prave udelane v lete, protoze mi nesly ani elektricky-mel jsem tam zblbnutou tu elektriku,vzdyt vis. Ale ted jsem si rekl,ze to dam konecne do kupy. Takze uz jedou, jen sehnat druhy. Na Allegru byl prave. Jinak jsem se dival do Dialogysu a cena 2200,- za ks 
|
|
Nahoru |
|
 |