taky se vám svěřím s mejma víkendovejma hrátkama
já, jako nejvetsi pacient uz jsem nemohl prekousnout, ze misto zacvaklyho konektoru ze dveri do sloupku u ridice je to obmotany izolackou (po bouracce coz jsem zjistil nasledne kdyz jsem to odstrojil) a tak jsem se rozhodl, ze konektory vymenim... no sundal jsem vnitrni prah, spodni cast palubky a vymenim konektor co vede z kabiny... to slo prekvapive dobre protoze v tom konektoru jsou zacvakany zase dalsi konektory takze to byla pohodicka... no a pak... postil jsem se do druhy casti, do ty co vede ze dveri... a tam uz byl zacvakanej dratek po dratku tak jsem se do toho odvazne pustil... cely jsem to vycvakal a najednou vytahl s tim ze ty draty prece tak nejak drzej tvar tak to tam prece pujde dat stejne zpatky. no tak jsem to tam tak nejak zacvakal zpatky jeste z pomoci vytahly kabelaze ze dveri vraku (podle toho jsem to kontroloval). no tak vsechno vyzkousim, okynka jdou, ale zrcatka, ridicova sedacka a proste veskery casti pameti ne... tak jsem tam jeste zkusil neco prehodit a proste nic... tak jsem si rekl a jsm u toho, jinak to dopadnout nemohlo

. tak jsem sundal tapec dveri, vycvakal elektriku a ze tam dam tu druhou kabelaz... no za prvy tam bylo o konektor vic ale to se dlo celkem snadno vyresit ze jsem ty dratky zapojil do jednoho kde to zase chybelo (podle ty puvodni kabelaze) no a kdyz jsem to zapojil tak to zase neslo... tak uz sem se proklinal ze sem se do toho vubec sral... no a pak prisel bracha, odemkl auto a zamkl (to ja sem si predtim chytre vypnul kecafon aby s tim imobiliserem porad nevopruzoval

) a ejhle, vsechny casti pameti sly

. takze jsem nejspis tu elektriku dveri vymenoval uplne zbytecne. jako vono i tamto, protoze to v sobe drzelo, ale nelibila se mi ta izolacka

takze aby tam nebyla izolacka tak sem s tim stravil pocitam tak sest hodin