Safrane Club

FÓRUM SAFRANE
 FAQ •  Hledat •  Registrovat •  Přihlásit se 
Právě je sob čer 21, 2025 12:33 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ukostření
PříspěvekNapsal: čtv čer 19, 2008 6:04 pm 
2. Site Admin

Model: phase I
Rok výroby: 1995
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: pořád něco...
Plány: cca. 400HP bych rád.
Auto snů: Už ho řídim voe!
Zdar,
vcera jsem mel zajmavy zazitek, ktery stoji za to, se o nej podelit;)
Delsi dobu chci demontovat alarm jelikoz je nefunkcni a vsude kabely prestrihany. jeste jsem diky srazu se vyhecoval a koupil 80Ah baterku se ctyrma kolikama. tak jsem to tam chtel vsechno pekne upravit. po demontazi alarmu a zapojeni baterie zpet. zkousim startovat a co vylezlo za zvuk? husí kůže na zádech. Jenom cvakani a uplna smrt napajeni. asi hodinu jsem koukal jestli mi nekam nespadlö nejake naradi na kontakty nebo podobne. po nekratkem hledani jsem vse vyndal a ejhle ukostreni baterky jemne zrezle ale jelikoz jsem kabel otocil o 90 stupnu tak si zrezle casti sedly na sebe a kontakt ukostreni byl dostatecny pro svetla, cerpadlo atd ale na startovani uz prutok proudu nestacil...ocisteni vsech kontaktu a juchůůů...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát čer 20, 2008 6:54 am 
Expert

Rok výroby: 1994
Úpravy: Fólie, postranní lišty phII.
Plány: Denní svícení.
Auto snů: Shelby Cobra 427, Safrane Biturbo.
Tak to mi připomíná, když táta kupoval před lety novou baterku do R25, protože to nechtělo startovat. Dal novou a bylo to to samé. Tak zajel do servisu,tam mu předělali kostru a v pohodě. Ale největší paradox je, že ta baterka,kterou koupil novou,už dávno dosloužila a ta,co tam byla původně,je tam dneska zpátky a pořád šlape. Mezitím byla ve dvou Oltcitech a pak ji už brách vrátil zpátky do R25.Celkem už je tam asi 7 let možná víc.

R Safrane 3.0 Baccara Biturbo quadra '94 - v provozu
R 19 cabrio '96 - v provozu
--------------------------------------------------------
Kawasaki GPz 900 R '84 - v provozu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte čer 24, 2008 6:14 pm 
Má to tu na svědomí

Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
taky se vám svěřím s mejma víkendovejma hrátkama :lol2:
já, jako nejvetsi pacient uz jsem nemohl prekousnout, ze misto zacvaklyho konektoru ze dveri do sloupku u ridice je to obmotany izolackou (po bouracce coz jsem zjistil nasledne kdyz jsem to odstrojil) a tak jsem se rozhodl, ze konektory vymenim... no sundal jsem vnitrni prah, spodni cast palubky a vymenim konektor co vede z kabiny... to slo prekvapive dobre protoze v tom konektoru jsou zacvakany zase dalsi konektory takze to byla pohodicka... no a pak... postil jsem se do druhy casti, do ty co vede ze dveri... a tam uz byl zacvakanej dratek po dratku tak jsem se do toho odvazne pustil... cely jsem to vycvakal a najednou vytahl s tim ze ty draty prece tak nejak drzej tvar tak to tam prece pujde dat stejne zpatky. no tak jsem to tam tak nejak zacvakal zpatky jeste z pomoci vytahly kabelaze ze dveri vraku (podle toho jsem to kontroloval). no tak vsechno vyzkousim, okynka jdou, ale zrcatka, ridicova sedacka a proste veskery casti pameti ne... tak jsem tam jeste zkusil neco prehodit a proste nic... tak jsem si rekl a jsm u toho, jinak to dopadnout nemohlo :D. tak jsem sundal tapec dveri, vycvakal elektriku a ze tam dam tu druhou kabelaz... no za prvy tam bylo o konektor vic ale to se dlo celkem snadno vyresit ze jsem ty dratky zapojil do jednoho kde to zase chybelo (podle ty puvodni kabelaze) no a kdyz jsem to zapojil tak to zase neslo... tak uz sem se proklinal ze sem se do toho vubec sral... no a pak prisel bracha, odemkl auto a zamkl (to ja sem si predtim chytre vypnul kecafon aby s tim imobiliserem porad nevopruzoval :lol2:) a ejhle, vsechny casti pameti sly :lol2: . takze jsem nejspis tu elektriku dveri vymenoval uplne zbytecne. jako vono i tamto, protoze to v sobe drzelo, ale nelibila se mi ta izolacka :lol2: takze aby tam nebyla izolacka tak sem s tim stravil pocitam tak sest hodin

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř čer 25, 2008 7:41 am 
Expert

Rok výroby: 1994
Úpravy: Fólie, postranní lišty phII.
Plány: Denní svícení.
Auto snů: Shelby Cobra 427, Safrane Biturbo.
:-) tak to znám moc dobře.... Čeká mě ten motorový kabel, takže myslím, že si na tebe vzpomenu... :lol2:

R Safrane 3.0 Baccara Biturbo quadra '94 - v provozu
R 19 cabrio '96 - v provozu
--------------------------------------------------------
Kawasaki GPz 900 R '84 - v provozu

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina