|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je ned pro 22, 2024 2:53 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
pukymen7
|
Předmět příspěvku: elekto defekt u safrane I Napsal: úte kvě 19, 2015 10:33 am |
|
|
Začátečník |
Model: phase I
Rok výroby: 1996
Motor: 101kW / 137PS 2,2 Si
Výbava: elektro
Plány: drzet auto v puvodnem stavu
|
Zdravim mam dotaz mam problem a uz nevim jak to udejlat nekolik krat sem menil packu na svetla a blinkru kdis sem ji rozebral tak sem koukal jak blazen prepinac u tlumene se roztavil ted to mam uz zase nevite proc to je dekuji !!!!!
Přílohy: |
135123806235696.jpg [ 23.11 KiB | Zobrazeno 17409 krát ]
|
|
|
Nahoru |
|
|
MatesK
|
Předmět příspěvku: Re: elekto defekt u safrane I Napsal: úte kvě 19, 2015 4:11 pm |
|
|
2. Site Admin |
|
Registrován: stř lis 07, 2007 10:04 pm Příspěvky: 1715 Bydliště: Praha
Rok výroby: 1995
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: pořád něco...
Plány: cca. 400HP bych rád.
Auto snů: Už ho řídim voe!
|
buď máš místo 55w žárovek 100w, což je moc...nebo máš špatně obvod, nejspíš ukostření a hřeje se to...jinak se to normálně neděje/za spoustu let
_________________ One Life Custom
|
|
Nahoru |
|
|
safrane26
|
Předmět příspěvku: Re: elekto defekt u safrane I Napsal: úte kvě 19, 2015 9:57 pm |
|
|
Sedí tu furt.. |
|
Registrován: pon srp 11, 2008 11:28 am Příspěvky: 132 Bydliště: Praha 4
Rok výroby: 1994
Motor: 79kW / 107PS 2,2 i
Výbava: 2.0i RN
Úpravy: 17"
Plány: sříknout prahy do barvy karoserie + zrcátka, K&N filtr, podvozek
Auto snů: Renault SAFRANE Baccara BiTurbo
|
MatesK píše: buď máš místo 55w žárovek 100w, což je moc...nebo máš špatně obvod, nejspíš ukostření a hřeje se to...jinak se to normálně neděje/za spoustu let mates: kde myslíš to ukostření? jak jsou ty oka kousek od baterky? nebo jsou ještě někde takhle konektory na ukostření?
_________________ Můj pocit je SAFRANE
|
|
Nahoru |
|
|
MatesK
|
Předmět příspěvku: Re: elekto defekt u safrane I Napsal: úte kvě 19, 2015 11:27 pm |
|
|
2. Site Admin |
|
|
Z hlavy nevim, čistim rovnou všechny, který jsou v dosahu - např na levym nosníku.
|
|
Nahoru |
|
|
NeviM
|
Předmět příspěvku: Re: elekto defekt u safrane I Napsal: pát kvě 29, 2015 7:02 pm |
|
|
Expert |
|
Rok výroby: 1994
Úpravy: technické detaily
Plány: dokonalá renovace
|
Podle me je spolehlivy reseni na furt jedine dodatecna montaz spinaciho relatka, aby pres tu packu nesel proud do svetel. Taky jsem jich menil uz hafo na vsech moznejch safranech, je to poddimenzovany a i bez dalsich negativnich okolnosti typu spatna kostra to podle me nevydrzi vecne, kor pri dennim sviceni, s kterym se urcite pri dimenzaci taky nepocitalo. Ocisteny kostry zoxidujou stejne casem zase i kdyby to byl ten hlavni duvod, proc se to deje (coz se mi moc nezda, ale neoponuju, tak moc jsem to nikdy nezkoumal, vzdy jsem bud menil, nebo opravoval packy) a neuhlidas to hlavne, dozvis se to az kdyz se packa roztece tak, ze rozpoji obvod a mas v hajzlu dalsi packu. Hlavni pricina je podle me ze to je malo dimenzovany a ta by se mela resit, aby se problem vyresil uplne.
_________________ Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra.. to nejlepsi co kdy francouzi vymysleli Safrane V6 24V Baccara MANUAL .. to nejlepsi, co se da vymyslet s V6 24v
|
|
Nahoru |
|
|
MatesK
|
Předmět příspěvku: Re: elekto defekt u safrane I Napsal: pát kvě 29, 2015 8:50 pm |
|
|
2. Site Admin |
|
|
S tim se dá souhlasit Ale jako že by se to mělo roztejkat za normálního stavu? To se mi právě moc nezdá. Možná ten plastík časem změní vlastnosti a začne víc trpět na teplotu, to by asi jediný mě napadlo.
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|