|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je ned lis 10, 2024 8:22 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Peťa
|
Předmět příspěvku: Blikání AC při zapnutí klimy Napsal: čtv led 28, 2021 4:58 pm |
|
|
Pokročilý |
Model: phase I
Rok výroby: 1995
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Výbava: Baccara
|
Ahojte, stává se mi, že když chci zapnout klimatizaci, tak mi na displeji jen problikává AC a klima se nezapne. Nebo až na několikátý pokus. Když zapnu odmlžení předního okna, tak klima funguje ihned. V čem by mohl být problem? Co znamená to blikání? Napadl mě jen unik média nebo nějaké čidlo... Díky.
|
|
Nahoru |
|
|
MatesK
|
Předmět příspěvku: Re: Blikání AC při zapnutí klimy Napsal: pon úno 08, 2021 10:24 am |
|
|
2. Site Admin |
|
Registrován: stř lis 07, 2007 10:04 pm Příspěvky: 1715 Bydliště: Praha
Úpravy: pořád něco...
Plány: cca. 400HP bych rád.
Auto snů: Už ho řídim voe!
|
bezne to dela kdyz neni dostatecny tlak v okruhu klimatizace - nemusi byt uplne prazdna. Proc odmlzeni funguje, tezko rict. Idealne navstivit klima servis, nez se s tim zabyvat dny. Nebo alespon s diagnostikou.
_________________ One Life Custom
|
|
Nahoru |
|
|
Peťa
|
Předmět příspěvku: Re: Blikání AC při zapnutí klimy Napsal: ned črc 25, 2021 8:53 pm |
|
|
Pokročilý |
|
Tak opravdu byl nízky tlak, ale nastěstí to vymysleli dobře a v opravdové nouzi (zamlžená okna) se klima přesto spustila.
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|