ToJa píše:
Bóďa píše:
hele sorry, uplne jsem na to pres svatky zapomnel, ale ted je tu bratranec zas, tak ho poprosim... kazdopadne biturbo by euro 2 splňovat mělo, alespoň klasickej 3,0 ho splňuje, bohužel v techničaku biturba emise nejsou vyplněný, protože při dovozu to asi nevyplnili, ale kouknu do biturba, prej tam je ten průkaz z emisí a tam by to mělo bejt.
Takze klasicky 3.0 12v v safrane splnuje Euro 2??To bude i Laguna ne?Taky to nemam nikde v technicaku

jj, koukal jsem pro jistotu u dvou safranu do velkyho technicaku i do karticky z emisi... jeste kouknu u biturba do ty karticky. cetl jsem nejakou metodiku a pri dovozu v technicaku nemusi bejt napsany primo euro 1, 2 nebo 3, ale neco jinyho, co se zase převádí na to euro (1, 2 nebo 3) a podle toho se třeba vypočítává i ten poplatek za přepis atd. u některejch aut z dovozu to tam v techničáku bejt uvedený vůbec nemusí a to znamená, že to euro nesplňuje (a za přepis se teda platí nejvyšší taxa - 10 000), ale když se majitel domnívá, že to auto aspon něco splňuje, tak může zažádat o vyhledání a zapsání do TP.
Kdyby měl někdo zájem se dozvědět, jakou auro normu jeho auto splňuje a v TP má jenom nějaký jiný údaje u emisí, tak můžu poskytnout tabulky, kde je to všechno rozepsaný jak se to převádí na euro normu.
Ja mam praveze technicak duplikat,auto je z Ceska puvodem,asi to tam ti hnupi urednici zapomneli napsat,to jak mi napsali ze mam manual a pritom mam automat