Bóďa píše:
nevim no, na ty dojezdy bych se asi vykaslal... za prvy musim nejdriv trosku zprovoznit vubec doezd u ridice protoze jak je tu uz psano tak ta ridici jednotka pozna kdyz se okno zavre (zkus si ho zastavit rukou a taky se to zastavi protoze si mysli ze uz se zavrelo) a me nejak drhne nebo se krizi nebo co a kdyz ho chci otevrit na dojezd tak se na dvou mistech "zasekne" a musim znovu... a taky mi neprijde moc dobre vyreseny to tlacitko protoze je minimalni rozdil mezi tema dvouma polohama - tou prvni kdy se otevira podle toho jak se macka cudl a tou druhou kdy se otevre nebo zavre uplne.
No teda ty jako pianista bys měl mít v prstech větší cit ne?
Jinak co se týče triček, tak mi to vyřídila, ale nechce se mi do toho. Ne, že bych měl kopr, ale mám toho teď docela hodně a navíc mě ten chlap docela zklamal tenkrát s tou kvalitou. Bylo to ale po haluzi a levnější, takže jsem mu nemohl moc nadávat. Shánět někoho jiného narychlo je blbé. Navíc jsem to bral tak, že to tričko by mělo být na první sraz jako suvenýr a památka, ale na druhý proč? Kdo by si ho kromě tebe koupil?