|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je úte črc 01, 2025 1:08 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
sozda
|
Předmět příspěvku: Prodám Safrana,3.0 V6 24v LPG!!!top stav Napsal: pát říj 03, 2008 1:44 pm |
|
 |
Začátečník |
|
orig.LPG v papirech,plná vybava,navi,kuže,PC,changer,tempomat,ovladání na volantu,dvou zonova digi klima,4 airbagy,tazne na 1,7t.,xenony,sedacky,okna,zrc,šíbr v el.17"alu z laguny jako nové,sedacky s dofukovanim peti poloh vcetne pameti sedacky ridice,protiskluz system,spotreba do 11l plynu tj.jako 6l benzinu,nove filtry, rozvody atd. na vse dolozim fakturou,novy desky,serviska do 95000km.super stav,prodavam protoze mam sluzebni auto.jinak bych neprodal.pevná cena!
Cena: 115000 Kč
více info na tel.608981035 nebo na http://www.tuningbazar.cz/inzerat-9653/ foto mailem.... michal.polak@seznam.cz
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 03, 2008 3:03 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Model: phase I
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
docela bych tam dal ty mlhovky, vyplati se ti vic je koupit a dat je tam nez aby ti kazdej rekl nemas tam mlhovky a tohle a tamhleto tak slev deset tisic dolu... hlavne je to vec kterou kazdej pozna a docela to bije do oci
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
sozda
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 03, 2008 4:45 pm |
|
 |
Začátečník |
|
Cau no to radeji slevim za mlhovky,nemam na auto vubec cas takze je ani nemohu shanet a davat je tam....bohuzel mam casovou tisen...
|
|
Nahoru |
|
 |
Plzeňák
|
Předmět příspěvku: Napsal: čtv říj 09, 2008 3:23 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: sob kvě 26, 2007 6:05 pm Příspěvky: 1154 Bydliště: Plzeň
Model: phase II
Rok výroby: 2000
Motor: 121kW / 164PS 2,5 20v
Výbava: Privileg
Auto snů: Renault Alpine A 110
|
Prosím tě,nenašel jsem tam rok výroby.....Ten předek byl bouranej?Myslel jsem , že 3litr by měl mít jinou masku a nárazník s mlhovkami a ostřikovači.Nebo se pletu? 
_________________ Before:R4CV,R5´78TS,R5AlpineTurbo,R8,R16TL,TS,TX,R11TX,R20TS+TXautomatic,R21TS,R25TXphII,Safrane2.2.12V/LPG,Safrane2.5.20V-LPG ----------------------------- Now: Vel Satis 2.0 Turbo R. Dauphine
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: čtv říj 09, 2008 4:15 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
Plzeňák píše: Prosím tě,nenašel jsem tam rok výroby.....Ten předek byl bouranej?Myslel jsem , že 3litr by měl mít jinou masku a nárazník s mlhovkami a ostřikovači.Nebo se pletu?  3litr muze mit jakoukoli masku a ostrikovace mit nemusi. kazdopadne tenhle ma xenony takze ostrikovace mit ma a ty mlhovky tam maj taky bejt, to jsi snad poznal ze tam nejsou asni mlhovky ani zaslepky ale jenom diry ne?  a rok vyroby 2000, ma to v profilu
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
sozda
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 6:35 am |
|
 |
Začátečník |
|
zdravim jo jo byl bouranej na predni naraznik,a maska je vymenena protoze ta puvodni s temi chromovymi doplnky se mi vubec nelibi tak sem tam dal jinou...diry po ostrikovacich jsou zavareny a na mlhovky nezbyl cas...
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 12:34 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
sozda píše: zdravim jo jo byl bouranej na predni naraznik,a maska je vymenena protoze ta puvodni s temi chromovymi doplnky se mi vubec nelibi tak sem tam dal jinou...diry po ostrikovacich jsou zavareny a na mlhovky nezbyl cas... mas tu puvodni masku? a proc si zavaroval diry po ostrikovacich, ostrikovace jsou k xenonum docela povinny... 
|
|
Nahoru |
|
 |
sozda
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 1:20 pm |
|
 |
Začátečník |
|
masku nemam a proc myslis ze jsou povinny ostrikovace ke xenonum?ja myslim ze ne...
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 1:34 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
sozda píše: masku nemam a proc myslis ze jsou povinny ostrikovace ke xenonum?ja myslim ze ne... hm... co jsi s ni udelal?
a to ze jsou ostrikovace ke xenonum povinny ja vim..  . jsou stejne tak povinny jako automaticka regulace sklonu (pokud to auto nema podvozek jako treba safran, ze si udrzuje stalou svetlou vysku)
jako jo, je to kravina, taky to moc nechapu, protoze xenony ti nejaky musky prosvitej lip, ale stejně tak nechapu, že když jsi tam ty ostřikovače měl, tak jsi je zavařil..  je to docela užitečná věc, ještě k tomu když je to ke xenonum povinny
|
|
Nahoru |
|
 |
sozda
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 5:31 pm |
|
 |
Začátečník |
|
hele ja fakt nevim jak to myslis s tim ze jsou povinny protoze se mi to zda nejak divny...ale to je jedno....a zavaril sem je proto ze na aute uz nebyli kdyz sem to privezl z francie a shanet je tu nekde fakt nemuzu protoze nemam cas stejne tak jako s tema mlhovkama...a masku sem dal znamymu protoze ji chtel.tahle se mi na tom libo o dost vic ta puvodni mi prijde jako pest na oko.
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 5:57 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
sozda píše: hele ja fakt nevim jak to myslis s tim ze jsou povinny protoze se mi to zda nejak divny...ale to je jedno....a zavaril sem je proto ze na aute uz nebyli kdyz sem to privezl z francie a shanet je tu nekde fakt nemuzu protoze nemam cas stejne tak jako s tema mlhovkama...a masku sem dal znamymu protoze ji chtel.tahle se mi na tom libo o dost vic ta puvodni mi prijde jako pest na oko. no myslim to tak ze to tak proste je, ze se ti to zda nejak divny na tom nic nezmeni  . bud tam jsou teda xenony navic nebo ostrikovace namin  ale to je jedno...
|
|
Nahoru |
|
 |
sozda
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát říj 10, 2008 10:48 pm |
|
 |
Začátečník |
|
hele mysli si co chces pro me tam sou ostrikovace zbytecny,byt tam byli ale uz nejsou jestli to nekdo bude chtit tak si to vezme a tvy nazory me vazne nezajimaji.nejsem fanouskem renaultu ale safrana mam rad ale nepotrebuju ho z toho duvodu ho prodavam,vim ze je v dobrem stavu a opravdu ve spickove kondici najeto malo takze bud ho nekdo vezme a nebo si ho necham i bez tech ostrikovacu(povinnych) haha 
|
|
Nahoru |
|
 |
ToJa
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob říj 11, 2008 7:26 am |
|
 |
Expert |
Registrován: čtv říj 25, 2007 3:30 pm Příspěvky: 273 Bydliště: Hluk
Rok výroby: 1993
Motor: 123kW / 167PS 3,0 12v
Výbava: Quadra
|
No jasne,ale ostrikovace sou povinne,tobe sice nevadi ze je tam nemas ale policajtum jj 
|
|
Nahoru |
|
 |
Amstafek
|
Předmět příspěvku: Napsal: sob říj 11, 2008 4:19 pm |
|
 |
Pisálek.. |
Registrován: ned říj 28, 2007 1:55 pm Příspěvky: 90 Bydliště: Praha
|
Ostřikovače jsou vážně povinný. Ptal jsem se bratrance, kterej je policajt a taky stačí mrknout na net.... 
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned říj 12, 2008 6:12 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
|
sozda píše: hele mysli si co chces pro me tam sou ostrikovace zbytecny,byt tam byli ale uz nejsou jestli to nekdo bude chtit tak si to vezme a tvy nazory me vazne nezajimaji.nejsem fanouskem renaultu ale safrana mam rad ale nepotrebuju ho z toho duvodu ho prodavam,vim ze je v dobrem stavu a opravdu ve spickove kondici najeto malo takze bud ho nekdo vezme a nebo si ho necham i bez tech ostrikovacu(povinnych) haha  vsak me je to uplne u zadku prosimte, ja jsem ti jenom nejdriv napsal radu z vlastni zkusenosti, ze bys tam mel dat mlhovky nebo aspon zasplepky, za coz das mnohem min nez kdyz budes slevovat... a kdyz jsme se bavili o tom predku a tys rikal ze si myslis ze ty ostrikovace k xenonum povinny nejsou, tak jsem ti napsal ze ja to vim, ze jsou, vim to, protoze jsem se o svetla a xenony (a o zastavbu do auta kam nepatrej (tim nemyslim nejake HID sady)) dost zajimal... to je cely.
|
|
Nahoru |
|
 |