To mi nebudete věřit, co se mi přihodilo. Kamarád mi říkal, že u nich na sídlišti parkovalo stříbrné biturbo na kolech, tak jsem ho samozřejmě pověřil, ať mi ho vyfotí. Týden ale nic a říkal mi že tam stojí nějaký safran, že to bude asi baccara, tak jsem ho pověřil, ať mi vyfoti kola a štítky na blatnících, interiér a nějak zvenku. Tak on mi dneska psal, že pro mě má toho safrana. Já ale na tu "baccaru" zapomněl a byl jsem natěšený na to biturbo. Pak mě to ale trklo a říkal jsem si, jestli on náhodou nemyslí tu "baccaru". Tak jsem se ho zeptal a on že jo. Tak mi to poslal a já koukám na štítky, z jedné strany 2,2 Si a z druhé strany RT. Byl jsem připraven, že fotky pošlu mému kamarádovi Dessovi a on se ptal, co je to za safrana, tak mu řikám, že je to jenom nejaka *** 2,2 Si RT (má taky 2,2 Si RT tak jsem ho chtel poskadlit

). Pak si ale prohlížím více fotek a koukám, že má i stejná originální kola, že nemá zhuntovaný předek od kamínků, že má vzadu na víku kufru stříbrnoprůhlený nápis "CZ", a potom na spojler, v kterém je dokonce brzdové světlo, a to už mi bylo divné, protože moc RT se spojlerem není a potom, co mě dorazilo, byla SPZ. Koukám, že je nějaká dost podobná a dokonce jsou tam také dvě nuly zasebou. Málem mě t toho kleplo, tak říkám Dessovi, není to náhodou ten váš šarfán? A on, nojo, a taky z toho byl hotovej jaká je to náhoda

.