|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je čtv úno 13, 2025 5:35 pm
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Autor |
Zpráva |
MatesK
|
Předmět příspěvku: DvojFén Napsal: pát čer 19, 2009 12:10 pm |
|
 |
2. Site Admin |
 |
Registrován: stř lis 07, 2007 10:04 pm Příspěvky: 1715 Bydliště: Praha
Model: phase I
Rok výroby: 1995
Motor: 193kW / 262PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: pořád něco...
Plány: cca. 400HP bych rád.
Auto snů: Už ho řídim voe!
|
Děda mi už po druhý řikal, že mi koupí auto - ALE nový prej Ford Fiesta se šrotovnym. Řekl jsem mu samozřejmě, že jiný auto než Safrane nechci. Ale napadlo mě, že kdybych mu dokázal vysvětlit, že BI je dobrá investice, tak by mi ho možná koupil. Jako pravděpodobnost je stejná jako kdybych si řikal, že mi někdo to BI jen tak věnuje, ale zkusit to musim
Potřeboval bych jestli tedy někdo víte o nějakých dobrých kusech.
Bóďo nevíš jak je na tom to stříbrný BI jak si koupila ta ženská? Jestli ho třeba nechce už prodat?!
Dík Matefff
_________________ One Life Custom
|
|
Nahoru |
|
 |
Max900R
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát čer 19, 2009 12:46 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: stř kvě 23, 2007 6:29 am Příspěvky: 1459 Bydliště: Kozlov [JI]
Rok výroby: 1994
Úpravy: Fólie, postranní lišty phII.
Plány: Denní svícení.
Auto snů: Shelby Cobra 427, Safrane Biturbo.
|
Moc pěkný je to rakousky cerveny na mobile.de s tema velurovyma sedackama....
Je fakt,ze biturbo je lepsi investice,nez nejaka fiesta.Cena neklesa,spis naopak a vzdycky to bude rarita.
Jen sehnat ten kufr,aby se to dalo i do budoucna opravovat... :-( Zbytek se da vzdycky nejak vyresit...
BTW. jedno bi je taky na allegro v polsku,ale to je pekelny srot... Ale zase za ty prachy by mozna stalo za to....
_________________ Ford Granada 2.8 GL MK2/1 '81 čeká na renovaci R Safrane 2.2 Si RT '95 - prodáno a zbouráno R Safrane 3.0 RXE '94 - prodáno a zpět v garáži R Safrane 3.0 Baccara Biturbo quadra '94 - v provozu R 19 cabrio '96 - v provozu -------------------------------------------------------- Kawasaki GPz 900 R '84 - v provozu
|
|
Nahoru |
|
 |
MatesK
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát čer 19, 2009 1:30 pm |
|
 |
2. Site Admin |
 |
|
Jo na toho manžestráka jsem koukal ale zase za ty prachy už bych si dal Baccařičku radši  né že bych proti tomu něco měl ale zase když už BI tak asi v plný polní  na druhou stranu vypadá, že by bylo v dobrym stavu.
Koukal jsem na to polský a to je slušný maso  sice je za málo ale když na něj podivám a ještě tam něco píšou o převodovce  To by se mi kua nechtělo shánět BI převodovku  to radši o sto víc a v dobrym stavu. Já bych na něj byl sakra hodnej 
|
|
Nahoru |
|
 |
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát čer 19, 2009 2:44 pm |
|
 |
Má to tu na svědomí |
 |
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
na webmycar.com je stále mrtě hezkejch biturb
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
 |
MatesK
|
Předmět příspěvku: Napsal: pát čer 19, 2009 3:24 pm |
|
 |
2. Site Admin |
 |
|
Když koukám na ty ceny, tak nezbývá než koupit někde tady  Co říkáte na to červený RXE na mobile.de
Abych řekl pravdu, tak po něm šilham už déle. Jestli je to opravdu z první ruky a serviska + plus na fotkách to vypadá velice zachovale, tak by za ty peníze to mohlo být uplně super. Na kůži kadim  Hlavně ať je to auto v co nejlepšim stavu.
|
|
Nahoru |
|
 |
Max900R
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon čer 22, 2009 12:12 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: stř kvě 23, 2007 6:29 am Příspěvky: 1459 Bydliště: Kozlov [JI]
Rok výroby: 1994
Úpravy: Fólie, postranní lišty phII.
Plány: Denní svícení.
Auto snů: Shelby Cobra 427, Safrane Biturbo.
|
No u toho polskeho pisou prave,ze prevodovka je vymenena,takze by mela byt v poradku. Ale co z toho,kdyz nic ostatniho v poradku neni a i na sraze se dalo lehce pochopit,ze biturbo,to neni jen o motoru s dvema turbama,ale spouste dalsich veci,ktere pokud nejsou v perfekt stavu,tak to diky tomu vykonu jen driv odserou uplne.
Dalo by se to,ale byla by to renovace na nekolik let a ve finale by to vyslo stejne,jak kdybych si koupil nejake poradne.
To hadrove vypada dost dobre a je to rarita nejvetsi,ale....
No já mám prostě rád auta v kůži a ten baccara interier proste vypada oproti tomu RXE mnohem lip i kdyz jsou oba treba kozene, o hadru ani nemluvim. Ale sberatelskou hodnotu urcite ma,v dobrem stavu vypada a na tu cervenou bych si asi taky zvykl.
_________________ Ford Granada 2.8 GL MK2/1 '81 čeká na renovaci R Safrane 2.2 Si RT '95 - prodáno a zbouráno R Safrane 3.0 RXE '94 - prodáno a zpět v garáži R Safrane 3.0 Baccara Biturbo quadra '94 - v provozu R 19 cabrio '96 - v provozu -------------------------------------------------------- Kawasaki GPz 900 R '84 - v provozu
|
|
Nahoru |
|
 |
MatesK
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon čer 22, 2009 1:07 pm |
|
 |
2. Site Admin |
 |
|
Toho polskýho jsem si dal do překladače, takže ten text mi moc smysl nedaval  Každopadně vyměněná převodovka, ale otazka je za jakou  Nepředpokládám, že dali pulmilionu za novou
Jak řikáš, neni to jen o turbínach  právě proto potřebuju jakoukoliv barvu s jakoukoliv výbavou, ale hlavně v co nejlepšim technickym stavu.
|
|
Nahoru |
|
 |
hejlák
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 12:28 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: pon kvě 12, 2008 1:01 pm Příspěvky: 605 Bydliště: Brno
Motor: 65kW / 88PS 2,1 dT
Výbava: Alizé +
Auto snů: Biturbo, Clio V6
|
MatesK píše: Toho polskýho jsem si dal do překladače, takže ten text mi moc smysl nedaval  Každopadně vyměněná převodovka, ale otazka je za jakou  Nepředpokládám, že dali pulmilionu za novou Jak řikáš, neni to jen o turbínach  právě proto potřebuju jakoukoliv barvu s jakoukoliv výbavou, ale hlavně v co nejlepšim technickym stavu. Četl už někdo tento inzerát? Už je to sice prodaný, ale ta cena byla ohromná... Neví někdo, co to bylo sakra zač???
http://forum.renaultclub.cz/viewtopic.p ... ht=safrane
|
|
Nahoru |
|
 |
HOnza_UL
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 12:58 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: stř říj 04, 2006 7:18 pm Příspěvky: 348 Bydliště: Ústí nad Labem,Plzeň,Tlustice(Střední čechy)
Model: phase II
Rok výroby: 1999
Motor: 121kW / 164PS 2,5 20v
Výbava: RXT
Úpravy: zavarena zadni klika,perforovana kuze na volantu a volici automatu a 17 biturbo ALU
Plány: nechat opravit lak kolem dokola celyho auta :)
Auto snů: těžko říct
|
to byl prosim megasrot  proste pouzitelny jen na dily i papiry to melo v neporadku
_________________ Ja 2.5 R5 20V RXT 99 bude LPG automat Xenon Navi ... proste vse bez kuze mamka 3.0 V6 12V RXE LPG automat ... vse v kuzi tatka 3.0 V6 12V LPG Baccara manual ... a jeste vic vseho s jeste vic kuze na díly 3x PH I 3.0 V6 12V a snad bude 2.5 R5 20V PH II plus dalsi hromada renaultu
|
|
Nahoru |
|
 |
hejlák
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 1:10 pm |
|
 |
Expert |
 |
|
HOnza_UL píše: to byl prosim megasrot  proste pouzitelny jen na dily i papiry to melo v neporadku Tys ho viděl? Takže tam nebyl v prdeli jen ten chladič a startér, jo? 
|
|
Nahoru |
|
 |
Plzeňák
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 1:31 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: sob kvě 26, 2007 6:05 pm Příspěvky: 1154 Bydliště: Plzeň
Rok výroby: 2000
Výbava: Privileg
Auto snů: Renault Alpine A 110
|
Já znám jen majitele.Ani se mě nepochlubil,že má Biturbo  .
_________________ Before:R4CV,R5´78TS,R5AlpineTurbo,R8,R16TL,TS,TX,R11TX,R20TS+TXautomatic,R21TS,R25TXphII,Safrane2.2.12V/LPG,Safrane2.5.20V-LPG ----------------------------- Now: Vel Satis 2.0 Turbo R. Dauphine
|
|
Nahoru |
|
 |
HOnza_UL
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 1:48 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: stř říj 04, 2006 7:18 pm Příspěvky: 348 Bydliště: Ústí nad Labem,Plzeň,Tlustice(Střední čechy)
Rok výroby: 1999
Výbava: RXT
Úpravy: zavarena zadni klika,perforovana kuze na volantu a volici automatu a 17 biturbo ALU
Plány: nechat opravit lak kolem dokola celyho auta :)
Auto snů: těžko říct
|
jo to bylo biturbo radka(radovana na RC foru) kterej je majitej i toho fuego turbo a R5 gt turbo co sou na prodej na rc foru auta tak dva roky zpatky byli v top stavu pale pak je zaacat huntovat ba dokonce to biturbo zacal pouzivat jako nakladak a rozvazel v nem baleny jidla a jezdil s tim porad i v zime a jako dobytek radil zpusobem ze zuby z prevodovkyy litali a motor rval vzdcky az na krev ... takze asi tak tek kdo ho koupil asi z nej moc stastnej nebude ...
_________________ Ja 2.5 R5 20V RXT 99 bude LPG automat Xenon Navi ... proste vse bez kuze mamka 3.0 V6 12V RXE LPG automat ... vse v kuzi tatka 3.0 V6 12V LPG Baccara manual ... a jeste vic vseho s jeste vic kuze na díly 3x PH I 3.0 V6 12V a snad bude 2.5 R5 20V PH II plus dalsi hromada renaultu
|
|
Nahoru |
|
 |
hejlák
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 2:01 pm |
|
 |
Expert |
 |
|
HOnza_UL píše: jo to bylo biturbo radka(radovana na RC foru) kterej je majitej i toho fuego turbo a R5 gt turbo co sou na prodej na rc foru auta tak dva roky zpatky byli v top stavu pale pak je zaacat huntovat ba dokonce to biturbo zacal pouzivat jako nakladak a rozvazel v nem baleny jidla a jezdil s tim porad i v zime a jako dobytek radil zpusobem ze zuby z prevodovkyy litali a motor rval vzdcky az na krev ... takze asi tak tek kdo ho koupil asi z nej moc stastnej nebude ... Ty vole, si nedokážu představit, že by mě někdo přivezl oběd v boxu biturbem.  Jinak obrovská škoda, že to takhle skončilo...:\
|
|
Nahoru |
|
 |
Plzeňák
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 2:09 pm |
|
 |
Expert |
 |
Registrován: sob kvě 26, 2007 6:05 pm Příspěvky: 1154 Bydliště: Plzeň
Rok výroby: 2000
Výbava: Privileg
Auto snů: Renault Alpine A 110
|
Já znám toho Jirku,co to teď prodává.
_________________ Before:R4CV,R5´78TS,R5AlpineTurbo,R8,R16TL,TS,TX,R11TX,R20TS+TXautomatic,R21TS,R25TXphII,Safrane2.2.12V/LPG,Safrane2.5.20V-LPG ----------------------------- Now: Vel Satis 2.0 Turbo R. Dauphine
|
|
Nahoru |
|
 |
hejlák
|
Předmět příspěvku: Napsal: úte čer 23, 2009 2:18 pm |
|
 |
Expert |
 |
|
Plzeňák píše: Já znám toho Jirku,co to teď prodává. To už jako někdo prodává zase dál???
jestli jo, tak kolik za to chce?
|
|
Nahoru |
|
 |