|
Safrane ClubFÓRUM SAFRANE |
|
Právě je pát lis 01, 2024 1:30 am
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
hejlák
|
Předmět příspěvku: Nárazníky BITURBO? Napsal: stř lis 05, 2008 3:42 pm |
|
|
Expert |
|
Registrován: pon kvě 12, 2008 1:01 pm Příspěvky: 605 Bydliště: Brno
Model: phase I
Rok výroby: 1995
Motor: 65kW / 88PS 2,1 dT
Výbava: Alizé +
Auto snů: Biturbo, Clio V6
|
Brouzdal jsem na zahraničních fórech o Safroších, prd jsem tomu rozuměl, pak jsem něco rozklikl a objevilo se tohle...
http://www.acetuning.net/boutique/detai ... t=2&ref=39
Francouzsky umím tak maximálně "dobrý den, jak se máte", takže ani tomuhle moc nerozumím, ale vypadá to, jak kdyby šla koupit na objednávku replika biturbáckýho nárazníku (ovšem za docela vysokou cenu).
Jestli někdo umí francouzsky nebo ví o co jde, tak ať to okomentuje...
|
|
Nahoru |
|
|
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: ned lis 09, 2008 1:06 pm |
|
|
Má to tu na svědomí |
|
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
francouzsky neumim, o tomhle vim uz peknou dobu (par let). je to ta firma, co udelala takovyho to zlato-sedy masakrozni biturbo, to stylingovy s tema mega lemama atd... maj spoustu stylingovejch dilu na safrana, ale za palky... vsechny ty jejich osklivy narazniky vychazej z biturbackejch narazniku, tohleto je zrovna asi nejmin sprznenej a u tohodle by asi dalo nejmin prace orezat z toho ty prebytecny "sracky" a udelat z toho "origo" naraznik... ale ty ceny jsou sileny, to poridis normalne original narazniky za tu cenu.... delaj i prahy, lemy, kapoty, spojlery, treba takovej ten peknej spojler jakoze nastavec strechy, to je taky od nich, za ten chtej myslim asi 6-7 tisic v prepoctu... proste strasny ceny... schvalne zkus na tom webu projit vsechno co maj na safrana, nektery veci jsou zajimavy
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
|
hejlák
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon lis 10, 2008 2:54 pm |
|
|
Expert |
|
Registrován: pon kvě 12, 2008 1:01 pm Příspěvky: 605 Bydliště: Brno
Rok výroby: 1995
Motor: 65kW / 88PS 2,1 dT
Výbava: Alizé +
Auto snů: Biturbo, Clio V6
|
No tak jsem teďkonc tu stránku projížděl a všechno mi to přijde jako nejvetší hnus a kýč. Brrrr... A ještě za to chcou nechutný pálky. VRCHOL NEVKUSU!
|
|
Nahoru |
|
|
Bóďa
|
Předmět příspěvku: Napsal: pon lis 10, 2008 4:45 pm |
|
|
Má to tu na svědomí |
|
Registrován: pát zář 29, 2006 1:22 pm Příspěvky: 3620 Bydliště: Kutná Hora
Rok výroby: 1996
Motor: 197kW / 268 PS Biturbo
Výbava: Baccara
Úpravy: teprve proběhnou
Plány: kompletní GO + úpravy
Auto snů: C+CLK+SL Black Series
|
vetsinou jsou to hruzy no, ale tak nektery veci jsou pekny, treba ten spojler dozadu na sklo kufru nebo jeste neco se mi tam libilo.... uz nevim
kazdopadne je to jedina firma ktera dela takovejch doplnku na safrana, nebo jedina firma ktera dela zadni optiku na safrana, nerikam ze je to hezky, ale jsou jediny
_________________ čobolo: safrane V612v man., safrane V624v man., safrane biturbo, espace V624v aut. je: safrane biturbo x 3, espace 2,0 dci a pak jeden golf s 3,0 čtyřválcem a jeden fiat s 4,2 osmiválcem (obojí transaxle)
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|